Retourneren

Niet tevreden met uw bestelling? Geen probleem bij The Necessaries! U kunt uw bestelling zonder reden gratis retourneren of ruilen!
 
U kunt het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat (inclusief 2 aangehechte labels) en verpakking aan The Necessaries retourneren. Indien dit niet het geval is accepteren wij uw retour niet. LET OP! Wij nemen afgeprijsde artikelen niet retour! 
 
Indien dit wel het geval is kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw complete bestelling, de bestelling geheel of gedeeltelijk retourneren. U krijgt dan het bedrag van de geretourneerde artikelen gecrediteerd. Gebruik hiervoor het retourformulier dat u kunt downloaden onderaan deze pagina. Daarnaast ontvangen wij graag een e-mail op [email protected] als u wilt ruilen of retourneren, zodat wij alvast op de hoogte zijn. Met deze handelingen zijn wij in staat om uw retour spoedig te verwerken.
 
Er zit een retourlabel met een barcode bij uw bestelling, indien u hier gebruik van maakt hoeft u de retourkosten niet te betalen!
 
U kunt het artikel (m.u.v afgeprijsde artikelen) retour sturen naar:

The Necessaries (retouren)
Brugakker 1039
3704 KV Zeist

Mocht het onduidelijk zijn kunt u telefonisch contact opnemen met The Necessaries op telefoonnummer 085-0685554, wij begeleiden u dan in het retourproces.